رجالة في المطبخ
صفحة 4 من اصل 5
صفحة 4 من اصل 5 • 1, 2, 3, 4, 5
رد: رجالة في المطبخ
تاريخ المشاركة 28 October 2010 - 12:26 AM
نداء الي زملائي الخناشير فقط ( الفكيهات يمتنعن ) ....
محتاج وصفة الكشري ... بس باسلوب مبسط عزابي ابوس ايديكم علشان انا ممنوع عليا اقعد في المطبخ اكتر من عشرين دقيقة منعآ للمصائب ...
اخوكم المعذب سكوب فلتس السرياقوسي
نداء الي زملائي الخناشير فقط ( الفكيهات يمتنعن ) ....
محتاج وصفة الكشري ... بس باسلوب مبسط عزابي ابوس ايديكم علشان انا ممنوع عليا اقعد في المطبخ اكتر من عشرين دقيقة منعآ للمصائب ...
اخوكم المعذب سكوب فلتس السرياقوسي
Scorpion- المساهمات : 1712
تاريخ التسجيل : 30/09/2012
العمر : 34
رد: رجالة في المطبخ
nightmare
تاريخ المشاركة 28 October 2010 - 01:04 AM
'Scorpion', on 27 Oct 2010 - 11:26 PM, said:
نداء الي زملائي الخناشير فقط ( الفكيهات يمتنعن ) ....
محتاج وصفة الكشري ... بس باسلوب مبسط عزابي ابوس ايديكم علشان انا ممنوع عليا اقعد في المطبخ اكتر من عشرين دقيقة منعآ للمصائب ...
اخوكم المعذب سكوب فلتس السرياقوسي
يعني انت ياعم Scorpion مش جايه تطلب معاك كشري الا دلوقتى والطماطم مولعة ناااااااار ومفيش حد لاقيها
اللى اعرفه بخصوص الكشري ان اهم حاجة في عمله هو التقلية بتاعته باين , حرق العدس ابو جبه والدقه وكده , ما تطلبه ديليفري ياعم وريح راسك ,انا عمري ما كلته الا من كشري التحرير في عماد الدين.
مع تحياتي :roseop:
تاريخ المشاركة 28 October 2010 - 01:04 AM
'Scorpion', on 27 Oct 2010 - 11:26 PM, said:
نداء الي زملائي الخناشير فقط ( الفكيهات يمتنعن ) ....
محتاج وصفة الكشري ... بس باسلوب مبسط عزابي ابوس ايديكم علشان انا ممنوع عليا اقعد في المطبخ اكتر من عشرين دقيقة منعآ للمصائب ...
اخوكم المعذب سكوب فلتس السرياقوسي
يعني انت ياعم Scorpion مش جايه تطلب معاك كشري الا دلوقتى والطماطم مولعة ناااااااار ومفيش حد لاقيها
اللى اعرفه بخصوص الكشري ان اهم حاجة في عمله هو التقلية بتاعته باين , حرق العدس ابو جبه والدقه وكده , ما تطلبه ديليفري ياعم وريح راسك ,انا عمري ما كلته الا من كشري التحرير في عماد الدين.
مع تحياتي :roseop:
Scorpion- المساهمات : 1712
تاريخ التسجيل : 30/09/2012
العمر : 34
رد: رجالة في المطبخ
تاريخ المشاركة 28 October 2010 - 06:31 PM
استفدت انا ايه صلاة النبي من مداخلتك اللي فاتت دي .... ان كان عالطماطم ... مش مشكلة .. لسه الطماطم اللي عاصرها عصام من الوصفة اللي فاتت موجودة في التلاجة .. و ما تجيبش سيرة تاريخ الصلاحية ....
ده ايه الهم ده .. هو انا طلبت ساركوزي دي سوشيس و لا مكرونة بيرلوسكا بالمانفيللة ... ده كشري يا عالم ... كشري ...
لأ و يقوللي اطلبه ديليفيري ... طب ابقي بص علي ال Location اللي تحت اسمي اللي عاليمين دي و احسبلي بقي طبق الكشري حيكلفني كام ...
اففففف
ماشي يا بني آدمييين ....
استفدت انا ايه صلاة النبي من مداخلتك اللي فاتت دي .... ان كان عالطماطم ... مش مشكلة .. لسه الطماطم اللي عاصرها عصام من الوصفة اللي فاتت موجودة في التلاجة .. و ما تجيبش سيرة تاريخ الصلاحية ....
ده ايه الهم ده .. هو انا طلبت ساركوزي دي سوشيس و لا مكرونة بيرلوسكا بالمانفيللة ... ده كشري يا عالم ... كشري ...
لأ و يقوللي اطلبه ديليفيري ... طب ابقي بص علي ال Location اللي تحت اسمي اللي عاليمين دي و احسبلي بقي طبق الكشري حيكلفني كام ...
اففففف
ماشي يا بني آدمييين ....
Scorpion- المساهمات : 1712
تاريخ التسجيل : 30/09/2012
العمر : 34
رد: رجالة في المطبخ
الغريب
تاريخ المشاركة 28 October 2010 - 07:01 PM
أولا وحشنا جدا يا سكوب
ثانيا والله فعلا بقالي أسبوع عمالي أتحايل على مراتي تعملي كشري وهي منفضة ويوم تقولي أصلي بنسى أنقع العدس ويوم مش عارف حبيت أعملك أيه وهكذا..
وتقريبا أنا هسمي وأدخل برجلي اليومين دول مستغلا الويك إند وأجرب حظي بكرة
ياريت سي السيد أبو طارق قصدي أبو عمر ينزل بالوصفة السحرية، بس عاوزين حاجة سبشيل كدة مش عادية ، عاوزين حاجة زي أبو طارق اللي تحس أنه بيعمل جاتوه متفتفت مش كشري..
تاريخ المشاركة 28 October 2010 - 07:01 PM
أولا وحشنا جدا يا سكوب
ثانيا والله فعلا بقالي أسبوع عمالي أتحايل على مراتي تعملي كشري وهي منفضة ويوم تقولي أصلي بنسى أنقع العدس ويوم مش عارف حبيت أعملك أيه وهكذا..
وتقريبا أنا هسمي وأدخل برجلي اليومين دول مستغلا الويك إند وأجرب حظي بكرة
ياريت سي السيد أبو طارق قصدي أبو عمر ينزل بالوصفة السحرية، بس عاوزين حاجة سبشيل كدة مش عادية ، عاوزين حاجة زي أبو طارق اللي تحس أنه بيعمل جاتوه متفتفت مش كشري..
Scorpion- المساهمات : 1712
تاريخ التسجيل : 30/09/2012
العمر : 34
رد: رجالة في المطبخ
pink rose
تاريخ المشاركة 28 October 2010 - 08:18 PM
'Scorpion', on 28 Oct 2010 - 5:31 PM, said:
استفدت انا ايه صلاة النبي من مداخلتك اللي فاتت دي .... ان كان عالطماطم ... مش مشكلة .. لسه الطماطم اللي عاصرها عصام من الوصفة اللي فاتت موجودة في التلاجة .. و ما تجيبش سيرة تاريخ الصلاحية ....
ده ايه الهم ده .. هو انا طلبت ساركوزي دي سوشيس و لا مكرونة بيرلوسكا بالمانفيللة ... ده كشري يا عالم ... كشري ...
لأ و يقوللي اطلبه ديليفيري ... طب ابقي بص علي ال Location اللي تحت اسمي اللي عاليمين دي و احسبلي بقي طبق الكشري حيكلفني كام ...
اففففف
ماشي يا بني آدمييين ....
مش انت اللي قولت بعضمة لسانك
Quote
نداء الي زملائي الخناشير فقط ( الفكيهات يمتنعن )
خلاص قابل بقى يا معلم
:closedeyes:
تاريخ المشاركة 28 October 2010 - 08:18 PM
'Scorpion', on 28 Oct 2010 - 5:31 PM, said:
استفدت انا ايه صلاة النبي من مداخلتك اللي فاتت دي .... ان كان عالطماطم ... مش مشكلة .. لسه الطماطم اللي عاصرها عصام من الوصفة اللي فاتت موجودة في التلاجة .. و ما تجيبش سيرة تاريخ الصلاحية ....
ده ايه الهم ده .. هو انا طلبت ساركوزي دي سوشيس و لا مكرونة بيرلوسكا بالمانفيللة ... ده كشري يا عالم ... كشري ...
لأ و يقوللي اطلبه ديليفيري ... طب ابقي بص علي ال Location اللي تحت اسمي اللي عاليمين دي و احسبلي بقي طبق الكشري حيكلفني كام ...
اففففف
ماشي يا بني آدمييين ....
مش انت اللي قولت بعضمة لسانك
Quote
نداء الي زملائي الخناشير فقط ( الفكيهات يمتنعن )
خلاص قابل بقى يا معلم
:closedeyes:
Scorpion- المساهمات : 1712
تاريخ التسجيل : 30/09/2012
العمر : 34
رد: رجالة في المطبخ
pink rose
تاريخ المشاركة 28 October 2010 - 08:31 PM
'Hend ali', on 28 Oct 2010 - 7:27 PM, said:
طريقة عمل الكشرى المصرى
...........................
الكمية تكفي: 5 أشخاص
وقت التحضير: 15 دقيقة
وقت الطهي: 90 دقيقة
المقادير: 250 جرام مكرونة صغيرة جدا
250 جرام مكرونة اسباغيتي
250 جرام عدس أسمر
2 كوب أرز مصري
1/2 1 كوب شعرية
250 جرام حمص الشام.
4 ثمرات بصل كبيرة
2 م ك صلصة
عصير 5 ثمرات طماطم كبيرة
رأس ثوم
زيت ذرة
2 م ك خل
ملح وفلفل أسود وهيل مطحون وكمون
التحضير: 1- يغسل الأرز جيدا.
2- يغسل العدس جيدا
3- يقشر الثوم ويفرم.
4- ينقع الحمص لمدة 6 ساعات على الأقل.
الطبخ: 1- تسلق المكرونة وتصفى.
2- يسلق العدس بدون إضافة ملح وتقلل عليه النار جدا عندما يغلي وبعد نضجه يصفى جيدا ويضاف له الملح والفلفل الأسود وقليل من الحبهان والكمون.
3- تحمر الشعرية في الزيت ويضاف لها الأرز والملح ويقلبان معا لدقيقة ثم يضاف الماء وبعد غليانه تقلل النار ويترك - مع التقليب – حتى ينضج.
4- يقطع البصل أنصاف حلقات ويحمر في زيت غزير إلى حد ما حتى يصبح لونه أقرب إلى اللون البني ثم يصفى من الزيت جيدا بالضغط عليه ويترك ليتقرمش.
5- يسلق الحمص بدون ملح.
6- يتم عمل الصلصة بوضع الثوم المفروم في الزيت حتى يحمر ثم يضاف الخل فورا ويليه عصير الطماطم والصلصة ويترك حتى يثقل (حوالي 20 دقيقية) ثم يضاف الملح والفلفل.
7- هناك نوعان من التقديم أولهما خلط المكرونة مع العدس مع الأرز وتقليبهم ثم إضافة الحمص والبصل والصلصة على الوجه، ووثانيهما رص الكشري طبقات أي: المكرونة أول طبقة ثم الأرز ثم العدس ثم الحمص ثم الصلصة ثم البصل
ملاحظات: يمكن الاستغناء عن الحمص
الكشري اكلة مصرية شعبية جدا
جربت كما قالو العضوات في مناقشة الموضوع طريقة لقرمشة البصل
وهي رش قليل من الدقيق على البص وتقليبه جيدا ولكن لا يوضع في الزيت الا بعد ان يسخن الزيت جيدا جدا لكي لا يلتصق بالقاع
الوصفة منقولة من موقع وضعته الاخت الفاضلة نهى الحلبى
وده الرابط لكيفية عمل جميع انواع الاطعمة
الرباط الخاص بي
يا مدام هند ليه كده بس
طيبة قلبك دي هاتجيبنا(نون النسوة) لورا كده
كنتي سبتيه لاصحابه الخناشير ينفعوه wst::
تاريخ المشاركة 28 October 2010 - 08:31 PM
'Hend ali', on 28 Oct 2010 - 7:27 PM, said:
طريقة عمل الكشرى المصرى
...........................
الكمية تكفي: 5 أشخاص
وقت التحضير: 15 دقيقة
وقت الطهي: 90 دقيقة
المقادير: 250 جرام مكرونة صغيرة جدا
250 جرام مكرونة اسباغيتي
250 جرام عدس أسمر
2 كوب أرز مصري
1/2 1 كوب شعرية
250 جرام حمص الشام.
4 ثمرات بصل كبيرة
2 م ك صلصة
عصير 5 ثمرات طماطم كبيرة
رأس ثوم
زيت ذرة
2 م ك خل
ملح وفلفل أسود وهيل مطحون وكمون
التحضير: 1- يغسل الأرز جيدا.
2- يغسل العدس جيدا
3- يقشر الثوم ويفرم.
4- ينقع الحمص لمدة 6 ساعات على الأقل.
الطبخ: 1- تسلق المكرونة وتصفى.
2- يسلق العدس بدون إضافة ملح وتقلل عليه النار جدا عندما يغلي وبعد نضجه يصفى جيدا ويضاف له الملح والفلفل الأسود وقليل من الحبهان والكمون.
3- تحمر الشعرية في الزيت ويضاف لها الأرز والملح ويقلبان معا لدقيقة ثم يضاف الماء وبعد غليانه تقلل النار ويترك - مع التقليب – حتى ينضج.
4- يقطع البصل أنصاف حلقات ويحمر في زيت غزير إلى حد ما حتى يصبح لونه أقرب إلى اللون البني ثم يصفى من الزيت جيدا بالضغط عليه ويترك ليتقرمش.
5- يسلق الحمص بدون ملح.
6- يتم عمل الصلصة بوضع الثوم المفروم في الزيت حتى يحمر ثم يضاف الخل فورا ويليه عصير الطماطم والصلصة ويترك حتى يثقل (حوالي 20 دقيقية) ثم يضاف الملح والفلفل.
7- هناك نوعان من التقديم أولهما خلط المكرونة مع العدس مع الأرز وتقليبهم ثم إضافة الحمص والبصل والصلصة على الوجه، ووثانيهما رص الكشري طبقات أي: المكرونة أول طبقة ثم الأرز ثم العدس ثم الحمص ثم الصلصة ثم البصل
ملاحظات: يمكن الاستغناء عن الحمص
الكشري اكلة مصرية شعبية جدا
جربت كما قالو العضوات في مناقشة الموضوع طريقة لقرمشة البصل
وهي رش قليل من الدقيق على البص وتقليبه جيدا ولكن لا يوضع في الزيت الا بعد ان يسخن الزيت جيدا جدا لكي لا يلتصق بالقاع
الوصفة منقولة من موقع وضعته الاخت الفاضلة نهى الحلبى
وده الرابط لكيفية عمل جميع انواع الاطعمة
الرباط الخاص بي
يا مدام هند ليه كده بس
طيبة قلبك دي هاتجيبنا(نون النسوة) لورا كده
كنتي سبتيه لاصحابه الخناشير ينفعوه wst::
Scorpion- المساهمات : 1712
تاريخ التسجيل : 30/09/2012
العمر : 34
رد: رجالة في المطبخ
تاريخ المشاركة 28 October 2010 - 09:08 PM
Quote
عقلي الباطن :
يا فرحة ابلة ظاظا فيا ..... لما بقي نخش نجر ناعم احسن الواحد جتته مش خالصة .. مش حيبقي في البيت و المحاورات
يا مدام ريمو ... انتي مش فاهمة .. الموضوع لو كان علي وصفة الكشري ما كانش الواحد حيغلب .. مجرد سؤال في باب المطبخ و ستات المنتدي الله أكبر في الوصفات دي مافيش حد يعلا عليهم ... لكن انا حطه في باب الأبتسامات و للخناشير علشان الواحد بدل ما يموت من اللي بيطبخه يموت من الضحك .. بس كده ...
يعني انا بصيت عالوصفة اللي حطتها الفاضلة هندعلي كتر الف خيرها و شكلي و شعري بقم زي الأخ ده ...
صورة
يا نهار اسود .. كل ده علشان طبق كشري ... و كمااان العملية فيها راااااس تووم بحالها .. ده انا ام جونيور لو حطيت اكتر من فصين توم في اي أكلة بتعلن الأحكام العرفية في البيت .. و بتتصل ببتوع البيئة ييجوا يرشوا ...
لأ يا أختي مش لاعب ... و لسه مصر ان فيه حد من الخناشير حييجي يحطلي وصفة عزابي .. حاكم دي اللي بتبقي اسهل وصفة علشان احنا عالم كسلانة و بتوفر في وقتهما و مجهودها و مكونات طبيخها ...
ياللا بقي يا شباب .. ما ينفعش كده .. فرحتوا فينا الفكيهات ...
Quote
عقلي الباطن :
يا فرحة ابلة ظاظا فيا ..... لما بقي نخش نجر ناعم احسن الواحد جتته مش خالصة .. مش حيبقي في البيت و المحاورات
يا مدام ريمو ... انتي مش فاهمة .. الموضوع لو كان علي وصفة الكشري ما كانش الواحد حيغلب .. مجرد سؤال في باب المطبخ و ستات المنتدي الله أكبر في الوصفات دي مافيش حد يعلا عليهم ... لكن انا حطه في باب الأبتسامات و للخناشير علشان الواحد بدل ما يموت من اللي بيطبخه يموت من الضحك .. بس كده ...
يعني انا بصيت عالوصفة اللي حطتها الفاضلة هندعلي كتر الف خيرها و شكلي و شعري بقم زي الأخ ده ...
صورة
يا نهار اسود .. كل ده علشان طبق كشري ... و كمااان العملية فيها راااااس تووم بحالها .. ده انا ام جونيور لو حطيت اكتر من فصين توم في اي أكلة بتعلن الأحكام العرفية في البيت .. و بتتصل ببتوع البيئة ييجوا يرشوا ...
لأ يا أختي مش لاعب ... و لسه مصر ان فيه حد من الخناشير حييجي يحطلي وصفة عزابي .. حاكم دي اللي بتبقي اسهل وصفة علشان احنا عالم كسلانة و بتوفر في وقتهما و مجهودها و مكونات طبيخها ...
ياللا بقي يا شباب .. ما ينفعش كده .. فرحتوا فينا الفكيهات ...
Scorpion- المساهمات : 1712
تاريخ التسجيل : 30/09/2012
العمر : 34
رد: رجالة في المطبخ
تاريخ المشاركة 28 October 2010 - 09:14 PM
و بعدين يعني ايه "هيل مطحون" .... انا ما هيلتيش حاجة ...
ما تكلمونا شعبي
و بعدين يعني ايه "هيل مطحون" .... انا ما هيلتيش حاجة ...
ما تكلمونا شعبي
Scorpion- المساهمات : 1712
تاريخ التسجيل : 30/09/2012
العمر : 34
رد: رجالة في المطبخ
Hend Ali
تاريخ المشاركة 28 October 2010 - 10:42 PM
'Scorpion', on 28 Oct 2010 - 8:14 PM, said:
و بعدين يعني ايه "هيل مطحون" .... انا ما هيلتيش حاجة ...
ما تكلمونا شعبي
يانهار ابيض حتى التوابل مش عارفين اسمها
مش كفاية طول اليوم فى المطبخ لما كركبتوا المواعين كلها فوق بعضها ولسة ماعملتوش الكشرى
على العموم الهيل هو الحبهان
تاريخ المشاركة 28 October 2010 - 10:42 PM
'Scorpion', on 28 Oct 2010 - 8:14 PM, said:
و بعدين يعني ايه "هيل مطحون" .... انا ما هيلتيش حاجة ...
ما تكلمونا شعبي
يانهار ابيض حتى التوابل مش عارفين اسمها
مش كفاية طول اليوم فى المطبخ لما كركبتوا المواعين كلها فوق بعضها ولسة ماعملتوش الكشرى
على العموم الهيل هو الحبهان
Scorpion- المساهمات : 1712
تاريخ التسجيل : 30/09/2012
العمر : 34
رد: رجالة في المطبخ
عنبو
تاريخ المشاركة 29 October 2010 - 02:17 AM
موضوع جامد اخر حاجه على رأى العيال الفرافير
الموضوع بسيط جداً
حضرتك هتجيب الحله اللى سين سين كان بيغسل فيها الشرابات وكمان الحله بتعت الملوخه وتبعت سين سين
لفولانه يستلف كمان حله
وبكده نكون معنا عدد 3 حله
وتقوم بالصلاة على النبى كده تحط الرز فى حله والمكرونه فى حله اخرى ويتبقى حله ابقى حط فيها العدس
وتقوم غاسل الرز غسله محترمه كده بس متكترش الصابون السايل لان اسمع انه مش كويس علشان الصحه يعنى
وبعد لما تغسله تقوم مفضيه على غطا الحله وتقوم حاطط الحله على النار وتجيب نص معلقة سمنه
وبعد لما السمنه تسيح تبدأ فى اضافة المياه تقريبا نص الحله وتقوم باضافة الملح وتخلى سين سين
ياخذ معلقه من الخليط لكى يتذوقه ولما يقول تمام
تقوم بانزال الرز اللى على الغطا فى الحله وتقلب يا معلم تفضل تقلب تقلب تقلب
لحد لما يتكون خليط ويكون المكون كلوودال غروى يعنى
وتسيبه على النار وكل شويه تقلبه تقلبه لحد لما يبقى تمام وطفى النار وبكده نكون عملنا الرز
ندخل بقى على المكرونه نفس الكلام بالظبط بس كل ما الموضوع ان المكرونه مش تغسلها لانها اساسا
بتتسغل فى المصنع وبنفس الطريقه تقوم بطهى المكرونه فى الحله وبكده يكون ليدنا
الرز والمكرونه يتبقى لنا العدس
العدس ده بقى يستخدم فى تزين الطبق
يعنى حضرتك تحط شوية رز مع شوية مكرونه وترش فوقهم شوية عدس على الوش يعنى
وممكن بقى لو عاوز بقى تعمل حاجه اشيك كمان
تجيب بصله وتقشرها حلو كده وتقوم بقى تخلى سين سين يقطعها قطع صغيره علشان عينه تدمع
وبعدين بقى تقوم محمرها فى الزيت لحد لما لونها يتغير
ولو انت بقى بتحب الغوامق زى هتخلى البصل يسود ولو من النوع اللى مالوش فى الغوامق زى برده
هتخلى يادوب ياخد كلر كده
وترش برده شوية بصل فوق شوية العدس بس خد بالك برده لازم العدس يظهر يعنى من تحت البصل يعنى
وبالهنا والشفا
اقوم انا بقى اشوفلى مطعم اتعشا فيه
تحياتى
الشيف عنبو
تاريخ المشاركة 29 October 2010 - 02:17 AM
موضوع جامد اخر حاجه على رأى العيال الفرافير
الموضوع بسيط جداً
حضرتك هتجيب الحله اللى سين سين كان بيغسل فيها الشرابات وكمان الحله بتعت الملوخه وتبعت سين سين
لفولانه يستلف كمان حله
وبكده نكون معنا عدد 3 حله
وتقوم بالصلاة على النبى كده تحط الرز فى حله والمكرونه فى حله اخرى ويتبقى حله ابقى حط فيها العدس
وتقوم غاسل الرز غسله محترمه كده بس متكترش الصابون السايل لان اسمع انه مش كويس علشان الصحه يعنى
وبعد لما تغسله تقوم مفضيه على غطا الحله وتقوم حاطط الحله على النار وتجيب نص معلقة سمنه
وبعد لما السمنه تسيح تبدأ فى اضافة المياه تقريبا نص الحله وتقوم باضافة الملح وتخلى سين سين
ياخذ معلقه من الخليط لكى يتذوقه ولما يقول تمام
تقوم بانزال الرز اللى على الغطا فى الحله وتقلب يا معلم تفضل تقلب تقلب تقلب
لحد لما يتكون خليط ويكون المكون كلوودال غروى يعنى
وتسيبه على النار وكل شويه تقلبه تقلبه لحد لما يبقى تمام وطفى النار وبكده نكون عملنا الرز
ندخل بقى على المكرونه نفس الكلام بالظبط بس كل ما الموضوع ان المكرونه مش تغسلها لانها اساسا
بتتسغل فى المصنع وبنفس الطريقه تقوم بطهى المكرونه فى الحله وبكده يكون ليدنا
الرز والمكرونه يتبقى لنا العدس
العدس ده بقى يستخدم فى تزين الطبق
يعنى حضرتك تحط شوية رز مع شوية مكرونه وترش فوقهم شوية عدس على الوش يعنى
وممكن بقى لو عاوز بقى تعمل حاجه اشيك كمان
تجيب بصله وتقشرها حلو كده وتقوم بقى تخلى سين سين يقطعها قطع صغيره علشان عينه تدمع
وبعدين بقى تقوم محمرها فى الزيت لحد لما لونها يتغير
ولو انت بقى بتحب الغوامق زى هتخلى البصل يسود ولو من النوع اللى مالوش فى الغوامق زى برده
هتخلى يادوب ياخد كلر كده
وترش برده شوية بصل فوق شوية العدس بس خد بالك برده لازم العدس يظهر يعنى من تحت البصل يعنى
وبالهنا والشفا
اقوم انا بقى اشوفلى مطعم اتعشا فيه
تحياتى
الشيف عنبو
Scorpion- المساهمات : 1712
تاريخ التسجيل : 30/09/2012
العمر : 34
رد: رجالة في المطبخ
أبوعمار
تاريخ المشاركة 29 October 2010 - 08:22 AM
يا سلالالالالالالالالالالالالالالالالالام
شوفت ازاي؟
والله ما قصرت يا أخ عنبو
الوصف التفصيلي ده خلاني جسمي قشعر
وأنا بأتخيل الكشري . ولا طعمه يا عيني ع اللي هيأكله
عموما يعني وكلمة في سركم كده
ومن غير ما ستات المنتدى يسمعوا
الكشري والمحشي والحاجات اللي بتوجع الدماغ دي
تخلوها للناس المخضرمين في المطبخ
انما المبيتدئين زي حالاتنا
يروح مع عنبو لنفس المطعم
أو مطعم تاني مش فارقة
فكرتني بأشرف عبد الباقي في مسلسل مش فاكر اسمه
لما مراته ما كانتش عارفه تطبخ
وقاعدين استشارات أونلاين بالتليفون
عشان الكشري برضو
وفي الآخر راحوا يأكلوا في المطعم
أرزاق
لازم أصحاب المطاعم يأكلوا عيش
واحنا نأكل كشري
تاريخ المشاركة 29 October 2010 - 08:22 AM
يا سلالالالالالالالالالالالالالالالالالام
شوفت ازاي؟
والله ما قصرت يا أخ عنبو
الوصف التفصيلي ده خلاني جسمي قشعر
وأنا بأتخيل الكشري . ولا طعمه يا عيني ع اللي هيأكله
عموما يعني وكلمة في سركم كده
ومن غير ما ستات المنتدى يسمعوا
الكشري والمحشي والحاجات اللي بتوجع الدماغ دي
تخلوها للناس المخضرمين في المطبخ
انما المبيتدئين زي حالاتنا
يروح مع عنبو لنفس المطعم
أو مطعم تاني مش فارقة
فكرتني بأشرف عبد الباقي في مسلسل مش فاكر اسمه
لما مراته ما كانتش عارفه تطبخ
وقاعدين استشارات أونلاين بالتليفون
عشان الكشري برضو
وفي الآخر راحوا يأكلوا في المطعم
أرزاق
لازم أصحاب المطاعم يأكلوا عيش
واحنا نأكل كشري
Scorpion- المساهمات : 1712
تاريخ التسجيل : 30/09/2012
العمر : 34
رد: رجالة في المطبخ
تاريخ المشاركة 29 October 2010 - 12:37 PM
استني بس يا ابو عمار .. احنا ما صدقنا نلاقي وصفة ننفع نشتغل عليها ... من غير راس توم و لا هيل ...
ايه الحلاوة دي يا عنبو... انت تعبت من شوية يا أخي .. ما هو من خدماتك للناس اللي زينا كده و وصفاتك ليهم ..
شوف بما انك الوحيد من قبيلة الخناشير اللي عبرني فيا ريت تكمل جميلك و تحكيلي شوية عن الصلصة .. اصل انا عقبال امالتك مدكن علي حلة عصير طماطم في التلاجة من فترة و نفسي اتفشخر بيها بقي ... فهل ما يسمي بالدقة اللي بتتحط عالكشري بيدخل في مكوناتها الطماطم و الا لأ ... و بالمرة تديلي اشارة عن المقادير .. يعني كام كبشة رز .. كام كبشة معكرونة ... كام حباية عدس .. و كده يعني ..
و زي ما بيقولوا أخواننا السودانيين والله ما جصرت ...
علي فكرة الف مبروك علي المداخلة رقم 2000
شفت اهي مداخلة مهمة و فيها بتقدم خدمة للناس و بالذات انا ...
حياكم الله يا طويل العمر
استني بس يا ابو عمار .. احنا ما صدقنا نلاقي وصفة ننفع نشتغل عليها ... من غير راس توم و لا هيل ...
ايه الحلاوة دي يا عنبو... انت تعبت من شوية يا أخي .. ما هو من خدماتك للناس اللي زينا كده و وصفاتك ليهم ..
شوف بما انك الوحيد من قبيلة الخناشير اللي عبرني فيا ريت تكمل جميلك و تحكيلي شوية عن الصلصة .. اصل انا عقبال امالتك مدكن علي حلة عصير طماطم في التلاجة من فترة و نفسي اتفشخر بيها بقي ... فهل ما يسمي بالدقة اللي بتتحط عالكشري بيدخل في مكوناتها الطماطم و الا لأ ... و بالمرة تديلي اشارة عن المقادير .. يعني كام كبشة رز .. كام كبشة معكرونة ... كام حباية عدس .. و كده يعني ..
و زي ما بيقولوا أخواننا السودانيين والله ما جصرت ...
علي فكرة الف مبروك علي المداخلة رقم 2000
شفت اهي مداخلة مهمة و فيها بتقدم خدمة للناس و بالذات انا ...
حياكم الله يا طويل العمر
Scorpion- المساهمات : 1712
تاريخ التسجيل : 30/09/2012
العمر : 34
رد: رجالة في المطبخ
تاريخ المشاركة 29 October 2010 - 12:44 PM
Quote
عقلي الباطن
أقطع دراعي ان فكيهات المحاورات ايديهم عمالة تاكلهم علشان يخشوا يقولوا حاجة في الوصفات السحرية دي ... لكن ولو ..
يا ساااااتشر عالحكد
Quote
عقلي الباطن
أقطع دراعي ان فكيهات المحاورات ايديهم عمالة تاكلهم علشان يخشوا يقولوا حاجة في الوصفات السحرية دي ... لكن ولو ..
يا ساااااتشر عالحكد
Scorpion- المساهمات : 1712
تاريخ التسجيل : 30/09/2012
العمر : 34
رد: رجالة في المطبخ
doha
تاريخ المشاركة 29 October 2010 - 03:03 PM
مدام بتنادي على الخناشير يبق اسمي انكتب في المحضر ..
بص ياسيدي ..
هقولك اسهل وابسط طريقة لعمل الكشري وهي مش طريقتي للامانة هي طريقة جوزي ربنا يحفظه من كتر ماعجبتني بطلت اعمل الكشري المعتاد وبقت كل مانفسي تهفني على الكشري اقوله ايه رايك تعمل لنا بايديك الحلوين دول الكشري بتاعك .. منت عارف مبعرفش اظبطه زيك :blush2: ..
وسبحانك ربي نفسي مبتهفنيش على الكشري ده غير لما يكون ورايا حاجات مهمه ومش فاضية اطبخ .. صدفة اكيدsmk: ..
المهم بجد الكشري بتاعه روعه وطريقته سهله جدا زي ماقلت لك ..
هتجيب عدس اصفر وكمية من الرز يعني نقول قده مرتين تقريبا. . قلب ده على ده واغسلهم مع بعض بعدين اطبخ عادي خاااالص زي الرز العادي .. وخلصت
شفت ازاي مفيش اسهل من كده ولا تقولي عدس بني ولا تقلية ولا وجع راس ..وصدقني تقريبا مفيش فرق بينه وبين الكشري المعتاد ابو قلبة ووجعه راس .
شوف كده يوم يكون عند ام جونيور تنفيض ولا حاجه واعمل هولها وذقني الخنشوري اهيه ان ماكانت تحلف بالكشري بتاعك بعد
تاريخ المشاركة 29 October 2010 - 03:03 PM
مدام بتنادي على الخناشير يبق اسمي انكتب في المحضر ..
بص ياسيدي ..
هقولك اسهل وابسط طريقة لعمل الكشري وهي مش طريقتي للامانة هي طريقة جوزي ربنا يحفظه من كتر ماعجبتني بطلت اعمل الكشري المعتاد وبقت كل مانفسي تهفني على الكشري اقوله ايه رايك تعمل لنا بايديك الحلوين دول الكشري بتاعك .. منت عارف مبعرفش اظبطه زيك :blush2: ..
وسبحانك ربي نفسي مبتهفنيش على الكشري ده غير لما يكون ورايا حاجات مهمه ومش فاضية اطبخ .. صدفة اكيدsmk: ..
المهم بجد الكشري بتاعه روعه وطريقته سهله جدا زي ماقلت لك ..
هتجيب عدس اصفر وكمية من الرز يعني نقول قده مرتين تقريبا. . قلب ده على ده واغسلهم مع بعض بعدين اطبخ عادي خاااالص زي الرز العادي .. وخلصت
شفت ازاي مفيش اسهل من كده ولا تقولي عدس بني ولا تقلية ولا وجع راس ..وصدقني تقريبا مفيش فرق بينه وبين الكشري المعتاد ابو قلبة ووجعه راس .
شوف كده يوم يكون عند ام جونيور تنفيض ولا حاجه واعمل هولها وذقني الخنشوري اهيه ان ماكانت تحلف بالكشري بتاعك بعد
Scorpion- المساهمات : 1712
تاريخ التسجيل : 30/09/2012
العمر : 34
رد: رجالة في المطبخ
تاريخ المشاركة 22 December 2013 - 11:40 AM
كالعادة الجأ اليكم لما اقرر اعمل مغامرة خطرة .. اللي هي استغلال تصريح المدام باني ممكن اطبخ
و النهارده هف عليا المسقعة و خلاص قلتلها اني عازمها علي المسقعة
اللي اعرفه انها بتتعمل بالبتنجان ؟؟ صح ؟؟
و لحمة مفرومة و صلصة ...
دخلت المطبخ و جيت ابتدي حوست ( من الحوسة) .. دخلت النت .. اتلخبطت ..
مونكن بقي بالتصوير البطيء حد ابن حلال يباصيلي بسرعة وصفتها بالمقادير .. تكفي لشخصين
شاكرين مهللين جعانين
كالعادة الجأ اليكم لما اقرر اعمل مغامرة خطرة .. اللي هي استغلال تصريح المدام باني ممكن اطبخ
و النهارده هف عليا المسقعة و خلاص قلتلها اني عازمها علي المسقعة
اللي اعرفه انها بتتعمل بالبتنجان ؟؟ صح ؟؟
و لحمة مفرومة و صلصة ...
دخلت المطبخ و جيت ابتدي حوست ( من الحوسة) .. دخلت النت .. اتلخبطت ..
مونكن بقي بالتصوير البطيء حد ابن حلال يباصيلي بسرعة وصفتها بالمقادير .. تكفي لشخصين
شاكرين مهللين جعانين
Scorpion- المساهمات : 1712
تاريخ التسجيل : 30/09/2012
العمر : 34
رد: رجالة في المطبخ
Salwa
تاريخ المشاركة 22 December 2013 - 12:55 PM
صباح الخيرات أخى كامل .
شوف ياسيدى .
طريقة سهلة جداااا...
احضر اتنين باذنجان وقطعهم حلقات واقليهم ف الزيت وضعهم على ورق مطبخ علشان يعنى يصفوا شوية الزيت اللى فيهم.
تكون محضر لحمة مفرومة وبصلة برضه مفرومة ........تحمر البصل شوية وتضيف له اللحة ويعنى تعملها عصاج وتضيف لها ملح وفلفل اسمر .
تعمل الصلصة ....وهى انك تقطع فصين او تلاتة ثوم رفيع وتحمرهم شوية ف الزيت ثم تضع عليهم الصلصة و...ضع شوية خل صغيرين ...وبرضه بسيط ملح وفلفل .
فيه ناس بتحب تضع ايضا بطاطس محمرة او فلفل اخضر محمر ..بس انا بعملها ببذنجان فقط واحيانا اضع بطاطس برضه محمرة .
تحضير الصينية سهل جدااا
تضع طيقة باذنجان وفوقها اللحم المفروم ثم طبقة اخرى .......ثم الصلصة اللى اتعملت .
تدخل الصينية الفرن .....عشر دقائق فقط .
لو عاوز ...ممكن تضع على الوجه جبنة مبشورة ..(( ده حسب الرغبة ))
وبالهنا والشفا.
تاريخ المشاركة 22 December 2013 - 12:55 PM
صباح الخيرات أخى كامل .
شوف ياسيدى .
طريقة سهلة جداااا...
احضر اتنين باذنجان وقطعهم حلقات واقليهم ف الزيت وضعهم على ورق مطبخ علشان يعنى يصفوا شوية الزيت اللى فيهم.
تكون محضر لحمة مفرومة وبصلة برضه مفرومة ........تحمر البصل شوية وتضيف له اللحة ويعنى تعملها عصاج وتضيف لها ملح وفلفل اسمر .
تعمل الصلصة ....وهى انك تقطع فصين او تلاتة ثوم رفيع وتحمرهم شوية ف الزيت ثم تضع عليهم الصلصة و...ضع شوية خل صغيرين ...وبرضه بسيط ملح وفلفل .
فيه ناس بتحب تضع ايضا بطاطس محمرة او فلفل اخضر محمر ..بس انا بعملها ببذنجان فقط واحيانا اضع بطاطس برضه محمرة .
تحضير الصينية سهل جدااا
تضع طيقة باذنجان وفوقها اللحم المفروم ثم طبقة اخرى .......ثم الصلصة اللى اتعملت .
تدخل الصينية الفرن .....عشر دقائق فقط .
لو عاوز ...ممكن تضع على الوجه جبنة مبشورة ..(( ده حسب الرغبة ))
وبالهنا والشفا.
Scorpion- المساهمات : 1712
تاريخ التسجيل : 30/09/2012
العمر : 34
رد: رجالة في المطبخ
تاريخ المشاركة 22 December 2013 - 01:06 PM
يا رب يخليكي يا مدام سلوي يا رب .. يعطيكي ما يحرمك ..
معلش بقي .. باقي التشكرات نخليها لبعدين علشان انا كده يا دوبك اعمل اللي كتبتيه ..
يا ساحة المعركة .. اني قااااااااااااااااااااااااااااادم
هللي يا ملاعق .. اصرخي يا سكاكين
أتي غاسل المواعين
عوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو
يا رب يخليكي يا مدام سلوي يا رب .. يعطيكي ما يحرمك ..
معلش بقي .. باقي التشكرات نخليها لبعدين علشان انا كده يا دوبك اعمل اللي كتبتيه ..
يا ساحة المعركة .. اني قااااااااااااااااااااااااااااادم
هللي يا ملاعق .. اصرخي يا سكاكين
أتي غاسل المواعين
عوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو
Scorpion- المساهمات : 1712
تاريخ التسجيل : 30/09/2012
العمر : 34
رد: رجالة في المطبخ
عبير الشرقاوي
تاريخ المشاركة 22 December 2013 - 01:08 PM
تمام يا ماما سلوى معنديش اي اضافة على الطريقة غير اني باسويها ع النار مش في الفرن
لأني بأعملها يخنة يعني زي طبيخ من غير رص في صينية
و باضيف بطاطس محمرة و فلفل اخضر مقليين برضه
بمناسبة المسقعة فلها معي ذكرى لا تنسى
كانت اول وحم لي في اول طفل
هفت عليا بشدة و بالحاح رهيب
و الله يكرمها سلفتي عملتهالي و كانت أحلى مسقعة كلتها في حياتي
كانت بالالوان الطبيعية و طلبتها من غير لحم ( نباتي) و طعمها كان خرافي
حاكم انا شبه نباتية
و اهي كده تنفع اكلة صيامي يا سكوب
و أطعم من اللي باللحم كمان
بالهنا و العافية على قلبك انت وام جونيور
:giverose:
تاريخ المشاركة 22 December 2013 - 01:08 PM
تمام يا ماما سلوى معنديش اي اضافة على الطريقة غير اني باسويها ع النار مش في الفرن
لأني بأعملها يخنة يعني زي طبيخ من غير رص في صينية
و باضيف بطاطس محمرة و فلفل اخضر مقليين برضه
بمناسبة المسقعة فلها معي ذكرى لا تنسى
كانت اول وحم لي في اول طفل
هفت عليا بشدة و بالحاح رهيب
و الله يكرمها سلفتي عملتهالي و كانت أحلى مسقعة كلتها في حياتي
كانت بالالوان الطبيعية و طلبتها من غير لحم ( نباتي) و طعمها كان خرافي
حاكم انا شبه نباتية
و اهي كده تنفع اكلة صيامي يا سكوب
و أطعم من اللي باللحم كمان
بالهنا و العافية على قلبك انت وام جونيور
:giverose:
Scorpion- المساهمات : 1712
تاريخ التسجيل : 30/09/2012
العمر : 34
رد: رجالة في المطبخ
بو محمد
تاريخ المشاركة 22 December 2013 - 02:20 PM
لزوم الكوليسترول وكده يعنى
بطلنا نقلى الباذنجان
بنرصصه فى صينية مرشوشة بشوية زيت (سبراى)
ويترش الباذنجان برضه بزيت ويدخل الفرن
بعد شوية يتقلب على الوش التانى
ده بديل عن قلى الزيت والنتيجة واحدة بس أخف بكتير
تاريخ المشاركة 22 December 2013 - 02:20 PM
لزوم الكوليسترول وكده يعنى
بطلنا نقلى الباذنجان
بنرصصه فى صينية مرشوشة بشوية زيت (سبراى)
ويترش الباذنجان برضه بزيت ويدخل الفرن
بعد شوية يتقلب على الوش التانى
ده بديل عن قلى الزيت والنتيجة واحدة بس أخف بكتير
Scorpion- المساهمات : 1712
تاريخ التسجيل : 30/09/2012
العمر : 34
رد: رجالة في المطبخ
تاريخ المشاركة 22 December 2013 - 06:11 PM
عدت علي خير .. هو يعني الطبق ما طلعش زي اللي في الصورة يا مدام سلوي .. لكن اللي يعرف ابويا يقوله ..
المشكلة كانت في الصلصة اللي ما عرفش ليه لونها طلع برتقاني و متماسكة زيادة عن اللزوم .. بمعني فضلت عالوش من غير ما تتسرسب بين المكونات .. لكن بحركة لولبية مني قلبتهم في بعض و خلاص ..
مافيش فايدة .. الظاهر احنا مالناش عيش في المطبخ فعلآ
المهم ان الطعم كان قريب من اللي فاكره عن المسقعة .. و المدام أكلت عادي و ما رحتش رجعت بعد كده ..
و احتمال ... احتمال يعني تسمحلي اطبخ مرة تانية .. بس أكيد حتعدي فترة الأول..
الف شكر يا مدام سلوي يا نصيرة حياري الطبيخ
و نفس الشكر للعزيزة مدام عبير لفكرة المسقعة الصيامي
اما بالنسبة لأبو محمد .. فشرحه في موضوع البتنجان و قليه .. لكن هنا له علاقة بالرجيم .. و عليه البتنجان بيتم تسويته مباشرة في الميكرويف علي صينية ممسوحة ريحة زيت ..
1000 جراتسي مرة تانية ..
علي فكرة انا طبعآ ما ورتلهاش اني كنت بغش من الكومبيوتر ...
عدت علي خير .. هو يعني الطبق ما طلعش زي اللي في الصورة يا مدام سلوي .. لكن اللي يعرف ابويا يقوله ..
المشكلة كانت في الصلصة اللي ما عرفش ليه لونها طلع برتقاني و متماسكة زيادة عن اللزوم .. بمعني فضلت عالوش من غير ما تتسرسب بين المكونات .. لكن بحركة لولبية مني قلبتهم في بعض و خلاص ..
مافيش فايدة .. الظاهر احنا مالناش عيش في المطبخ فعلآ
المهم ان الطعم كان قريب من اللي فاكره عن المسقعة .. و المدام أكلت عادي و ما رحتش رجعت بعد كده ..
و احتمال ... احتمال يعني تسمحلي اطبخ مرة تانية .. بس أكيد حتعدي فترة الأول..
الف شكر يا مدام سلوي يا نصيرة حياري الطبيخ
و نفس الشكر للعزيزة مدام عبير لفكرة المسقعة الصيامي
اما بالنسبة لأبو محمد .. فشرحه في موضوع البتنجان و قليه .. لكن هنا له علاقة بالرجيم .. و عليه البتنجان بيتم تسويته مباشرة في الميكرويف علي صينية ممسوحة ريحة زيت ..
1000 جراتسي مرة تانية ..
علي فكرة انا طبعآ ما ورتلهاش اني كنت بغش من الكومبيوتر ...
Scorpion- المساهمات : 1712
تاريخ التسجيل : 30/09/2012
العمر : 34
رد: رجالة في المطبخ
Salwa
تاريخ المشاركة 22 December 2013 - 06:56 PM
الحمدلله ياكامل ان الموضوع عدا على خير .
بس تعرف .
المرة الجاية كل شئ حايكون اسهل ...,حكاية الصلصة سهلة يعنى كان ممكن تضع لها نصف كوب من الماء .
وممكن تعمل الصلصة بطريقة تانية وهى انك تقشر الطماطم وتقطعها صغير جدااا ....وتحمر الثوم وتضيف الطماطم ونص كوب ماء وشوية خل وملح وفلفل .
وان شاء الله تطلع ممتازة.
على فكرة ...
ممكن تعمل تغيير وتعمل الموساكا اليونانية ....هى نفس الطريقة بس بكذا نوع خضار يعنى جزر وكوسة وبطاطس وباذنجان...ولو عاوز لحمة مفرومة ( عصاج ) ...وتضيف باشميل وممكن تضع جبنة بارميزان أو موتزاريللا .
بس بجد برافو ويارب المرة الجاية تطلع أجمل .
وبالهنا والشفا مقدما أى شئ تعمله .
كل التحايا.. :flr1:
تاريخ المشاركة 22 December 2013 - 06:56 PM
الحمدلله ياكامل ان الموضوع عدا على خير .
بس تعرف .
المرة الجاية كل شئ حايكون اسهل ...,حكاية الصلصة سهلة يعنى كان ممكن تضع لها نصف كوب من الماء .
وممكن تعمل الصلصة بطريقة تانية وهى انك تقشر الطماطم وتقطعها صغير جدااا ....وتحمر الثوم وتضيف الطماطم ونص كوب ماء وشوية خل وملح وفلفل .
وان شاء الله تطلع ممتازة.
على فكرة ...
ممكن تعمل تغيير وتعمل الموساكا اليونانية ....هى نفس الطريقة بس بكذا نوع خضار يعنى جزر وكوسة وبطاطس وباذنجان...ولو عاوز لحمة مفرومة ( عصاج ) ...وتضيف باشميل وممكن تضع جبنة بارميزان أو موتزاريللا .
بس بجد برافو ويارب المرة الجاية تطلع أجمل .
وبالهنا والشفا مقدما أى شئ تعمله .
كل التحايا.. :flr1:
Scorpion- المساهمات : 1712
تاريخ التسجيل : 30/09/2012
العمر : 34
رد: رجالة في المطبخ
MZohairy
تاريخ المشاركة 22 December 2013 - 10:25 PM
اولا انا مابحبش احط لحمه في المسقعه لان طعمها بيضيع طعم الباذنجان
ثانيا لما تعمل طبخه لاول مره ماتقولش للناس على اسمها الحقيقي....قولهم انها اكله جديده و اخترع اي اسم منعا للاحراج
تاريخ المشاركة 22 December 2013 - 10:25 PM
اولا انا مابحبش احط لحمه في المسقعه لان طعمها بيضيع طعم الباذنجان
ثانيا لما تعمل طبخه لاول مره ماتقولش للناس على اسمها الحقيقي....قولهم انها اكله جديده و اخترع اي اسم منعا للاحراج
Scorpion- المساهمات : 1712
تاريخ التسجيل : 30/09/2012
العمر : 34
رد: رجالة في المطبخ
تاريخ المشاركة 22 December 2013 - 10:37 PM
mzohairy, on 22 Dec 2013 - 9:25 PM, said:
ثانيا لما تعمل طبخه لاول مره ماتقولش للناس على اسمها الحقيقي....قولهم انها اكله جديده و اخترع اي اسم منعا للاحراج
حريف يا زهيري .. و فكرة ميه ميه .. نلجأ اليها المرة اللي جاية ..
و من دلوقتي ابتدي افكر في اسماء حركية ..
يعني البامية الويكا نسميها ... ممم .... نسميها .. آيا كاسكيليا
طاجن الرز المعمر نسميه .. آآآآآ ... ظرب عثمانلي .. و كده يعني
Scorpion- المساهمات : 1712
تاريخ التسجيل : 30/09/2012
العمر : 34
رد: رجالة في المطبخ
أبو محمد
تاريخ المشاركة 23 December 2013 - 01:05 AM
أنا مرة فى الكويت فى الصيف والولاد وامهم فى أجازة
عزمت صحابى عندى وطلبت الأكل كله من مطعم الشركة
ونسيت أطلب حاجة حلوة
تعمل ايه يعبرحيم .. تعمل ايه عبرحيم .. تعمل ايه ياعبرحيم
بابص فى دواليب المطبخ لقيت علب جيلى
أنا بقى مش دؤرم زى زوهيرى
قلت لهم بالفم المليان حاعملكم جيلى .. جيلى يا غجر (ولحنتها)
طلع له اسم تانى .. مش انا اللى سميته .. دا صحابى اللى سموه
هيلى .. هيلى يا عبده (ولحنوها)
تاريخ المشاركة 23 December 2013 - 01:05 AM
أنا مرة فى الكويت فى الصيف والولاد وامهم فى أجازة
عزمت صحابى عندى وطلبت الأكل كله من مطعم الشركة
ونسيت أطلب حاجة حلوة
تعمل ايه يعبرحيم .. تعمل ايه عبرحيم .. تعمل ايه ياعبرحيم
بابص فى دواليب المطبخ لقيت علب جيلى
أنا بقى مش دؤرم زى زوهيرى
قلت لهم بالفم المليان حاعملكم جيلى .. جيلى يا غجر (ولحنتها)
طلع له اسم تانى .. مش انا اللى سميته .. دا صحابى اللى سموه
هيلى .. هيلى يا عبده (ولحنوها)
Scorpion- المساهمات : 1712
تاريخ التسجيل : 30/09/2012
العمر : 34
رد: رجالة في المطبخ
ابو حودة
تاريخ المشاركة 23 December 2013 - 01:26 AM
هي دي الموضوعات اللي شدتني للمحاورات وموضوعات
المغتربين المصريين ( الان انا مغترب في مصر )
مش تقوللي سيسي واخوان
تاريخ المشاركة 23 December 2013 - 01:26 AM
هي دي الموضوعات اللي شدتني للمحاورات وموضوعات
المغتربين المصريين ( الان انا مغترب في مصر )
مش تقوللي سيسي واخوان
Scorpion- المساهمات : 1712
تاريخ التسجيل : 30/09/2012
العمر : 34
صفحة 4 من اصل 5 • 1, 2, 3, 4, 5
صفحة 4 من اصل 5
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى